lördag 28 september 2013

Så här såg jag ut igår



Trevlig gårdag och sina följder idag ...

Igår var jag ute och åt middag på Palladium med Moa och Mathilda. Det var trevligt efter att inte umgåtts med varandra på länge.


-

Dock har jag jätte ont i halsen idag så ska bara ta de lugnt, tänkte fa och träna men de blev inte så...



new in



söndag 15 september 2013

En natt man sent glömmer

blev sent inatt kom i säng vid närmare fem tiden på morgonen. Men efter en lyckad kväll med raggarbil åkning, trevligt sällskap, fulla personen och bra musik från högtalaren så somnade jag med ett leende på läpparna. 

Jag sov hos lisa så vi vaknade vid tre tiden, for raggen runt stan med raggarbilen och sen for jag hem :) Ligger just nu i sängen och ska faktiskt snart lägga mig och krama om min kudde tills jag somnar om igen :) 


Imorgon är de skola igen, få se om jag orkar ta mig upp (vilket jag måste) men de är tur att mamma är hemma iallafall och kan skrika på mig på morgonen :) 


Nä mina kära läsare! Nu ska jag borsta tänderna och stänga av datorn innan jag somnar med den i famnen.. :) 

Godnatt :) 


klick klick

Dessa godingar klickade jag precis hem! Fast Beige istället för svart! :D 



lördag 14 september 2013

Music



En av låtarna som hörs ofta i mitt rum just nu!

September månad!

hejhej! 

Har inte bloggat nå nu i September månad men kan säga såhär.. Det är fullt upp med massa annat, så jag knappt hinner med nå annat!

Men igår så har jag vart med Lisa, Rasmus och Danne. Kollade film och hade de trevligt! Ikväll blir de samma sak fast vi kanske ska bada bastu och åka raggarbil också :)


Ligger just nu i sängen och är själv hemma för tillfället. Väntar på att Lisa ska höra av sig, så blir jag upphämtad så far vi och äter på Empes eller någon annan stans, de återstår och se ! :)


En bild från nån vecka sen då jag och mamma åt tacos 

onsdag 11 september 2013

11 September!



Grattis på födelsedagen Farfar! 71 år skulle du ha blivit om du var kvar här med oss. Hoppas du har de bra och jag vet att du ser oss och skyddar oss. Saknar dig enormt!