fredag 25 oktober 2013

Höstlov!

Har for ett tag sen skickat in min fotouppgift, så att jag får närvaro för lektionen, annars så har jag varit ledig idag. Så Amanda ringde och väckte mig, vi for på stan innan hon började jobba.
For in på Telia, för att köpa ett nyss headset, för Mira käkade sönder mitt på morgonen, gud vad förbannad jag var på henne. Sen hittade jag en tröja på H&M så de var jag bara tvungen att ha!
(bild kommer senare)

När jag kom hem vid 12 slaget, släppte jag ut hundarna på bakgården och började dammsuga och sen gick jag ut och skottade snö, eller började iallafall. :)

Mamma slutar snart så ska vi åka och handla grejer som jag behöver ha med mig till Skellefteå imorgon. Och sen efter de så ska jag börja packa, far klockan 10 imorgon på morgonen. :)



lördag 19 oktober 2013

Dagens outfit



Yesterday

Igår var jag med Lisa, Amanda och Moa. Vi hade ordnat med tacos kväll, tjejsnack och alkohol. Det var en riktigt lyckad kväll, tillslut så satt vi typ och halvsov för att vi blev så trötta så då kom mamma och hämtade mig och Amanda.

Idag så vaknade jag vid 09.30, det har typ aldrig hänt förut. Så låg i sängen och drog mig ett tag sen så steg jag upp och får och handlade lite saker till min bror som är sjuk.. Efter det får mamma och pappa till husvagnen för att hämta något, så jag har tagit hand om min bror :)



Hoppas ni får en bra lördag!

Kärlek <3

Från igår kväll



heta outfits till vintern!




FRÅN H&M

fredag 18 oktober 2013

onsdag 16 oktober 2013

Två saker som jag inte kan klara mig utan

 min idomin salva, är helt beroende. 
 mitt vitamin nagellack till naglarna, helt suveränt! 

Bara för att jag kan

Vinter, äntligen! :D 

Fika med klassen istället för lektion 

En annan typ av mattelektion 


Städat och rensat garderoben + en stor påse med kläder till min kusin

tisdag 15 oktober 2013

En nyttigare fika



Jag och Lisa drog på stan efter vi slutade och gick och åt lunch / fika på Oscar



Jo, har nog glömt att berätta att jag och Lisa har kommit fram till att vi ska börja träna hårt och sluta med allt onyttigt. Så idag när vi fikade så tog vi en nyttigare fika/lunch 
Det innebär att vi ska sluta med godis, dricka, chips och allt skräp och onyttigheter och i stället äta frukt och sådant och träna, träna, träna. Vi var och tränade igår och de var grymt skönt ! På torsdag så kör vi ett simpass till :) 


Puss M 

Min helg i bilder


jobbat helgen 


Söndags mys med mamma 



lördag 12 oktober 2013

önskar att jag inte fanns just nu

Varför blir man ledsen när man ser sitt ex gått vidare?  Det är en fråga jag ställer mig just nu..
Det var ju över ett år sen vi var tillsammans, men ändå gör de ont att se dig gått vidare. Varför?
kan de vara för att jag vet och känner tjejen? Men spelar det verkligen nån roll?


Det som gör ondast är att jag vet att jag verkligen älskade dig och sen när du sa att jag var en player och att känslorna aldrig var äkta. Det gör ont, så ont.


Varför händer allt sånt här alltid mig? Alltid och helst när de passar som sämst.

onsdag 2 oktober 2013

några dagar kvar!

Åh förkylningen håller i sig, och jag blir galen och börjar få panik! det är bara några dagar kvar och jag måste bli frisk innan helgen!!!


Har ni på tips för att få bort förkylning?

2 Oktober

yey, oktober månad börjar ju bra... Är hemma från skolan idag för att jag är förkyld och har ingen röst kvar typ. Låter som en kråka. Precis till helgen, då jag blir 18!! Så gör allt för att hålla mig frisk eller rättare sagt bli frisk men helst att få min röst tillbaka.


Har nyss tagit en dusch och sitter och lyssnar musik i väntan på att mamma ska komma hem :)


Jag och hunden Arigo 

R.I.P Arigo
saknar dig gubben! du ha funnits där hela min uppväxt, men hoppas du har de bra nu och leker med dom andra hundarna ''dina syskon/kompisar''