rigatoni (eller annan pasta)
4 st vitlöksklyftor
400 g karljohansvamp
2 msk smör
4 dl vispgrädde
flingsalt svartpeppar från kvarn
några droppar tryffelolja
en bit färsk pecorinoost
2 kvistar färsk rosmarin
Gör såhär:
1. Koka pastan al dente i saltat vatten.
2. Skiva svampen och vitlöken tunt.
3. Bryn smöret i en stekpanna och tillsätt svamp och vitlök, salta och peppra.
4. Häll i vispgrädden och låt koka upp.
5. Blanda ner pastan och lägg upp på ett stort fat.
6. Ringa över lite tryffelolja, riv över pecorinoost och toppa med finhackad rosmarin.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi19aYCMXCb7BesLHuw4YJBp6D4MrgnMxm7m2-ro1Z67bqiSRR9m_GOny3jaV_L2oCnFaLRobA26GL8WjIl2NH2nh0bBZ97neSpmdbC9HLVo6OfTi5FCva4k9ORK_6kPj12vNEc0jMkwo6R/s640/matrecept.jpg)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar