fredag 8 februari 2013

Min egna saga..

OTROHET OCH MOBBNING!

Det var en gång en kille och en tjej som var ett vackert par. Dom var så himla lyckliga tillsammans, dom hittade på saker och göra hela tiden och var den mesta tiden tillsammans. Men efter några år i förhållandet började de bråka om små saker.  Saker som var små men som blev större och större ju mer de bråkade. Och killen fick reda på att tjejen hade varit otrogen mot honom ett väldigt bra tag.
En dag tog det stopp. tjejen och killen gjorde slut. Många blev förvånade och ledsna. Deras föräldrar blev chockade men det kunde inte göra något åt deras beslut. Tjejen tog det hårdare än killen. Men något killen inte visste var att tjejen började sprida rykten om killen. Rykten som inte var sant och som verkligen gjorde killen ledsen och besviken.
En idag i skolan märke killen att hans bästa kompisar inte ens var med honom. Killen gick fram till några kompisar på rasten och frågade varför det inte var med honom.
- Det är för att vi tycker att du har gjort fel. Svarade en av killarna i gänget.
- Gjort fel men vad säger ni? sa killen.
Men han fick inget svar utan dom gick bara därifrån.
I korridoren hörde han människor som viskade saker om honom till sina kompisar. Så som att han är störd och att han inte borde finnas. Killen blev ännu mer ledsen än vad han redan var. Han ville bara gå hem och gömma sig och inte visa sig bland folk nå mer.
När han kom hem var han jätte ledsen och sprang in på sitt rum. Hans mamma knackade på och frågade vad som hade hänt. Men killen sa bara att han inte ville prata om det.
Mamman visste inte vad hon skulle göra men hon visste att hon inte ville se sin son ledsen och förkrossad.
Nästa dag i skolan visste killen redan vad som skulle hända. Att folk skulle prata om honom och att han skulle må ännu mer dåligt och bara vilja försvinna från universum.
Men i skolan så var det en pojke som killen hade träffat en gång tidigare men inte visste vad han hette. pojken frågade tjejen vad som hade hänt och varför alla undvek killen.
Då svarade tjejen  det är bara att skita i honom, behandla honom som luft för han är sinnessjuk.

Efter några veckor hade killen fått nog av att alla mobbade honom. Så han började bete sig som vanligt prata med lite kompisar som inte hade behandlat honom illa men som ändå inte pratade med honom i skolan för att det var rädda att folk skulle börja behandla dom på samma sätt.
Killen var stark nog och tillslut så försvann alla dumma saker som hade sagts om honom.
Men killen gillade inte tjejen för allt hon gjort och allt hon ställt till med. De pratade aldrig mer igen. Killen hittade en ny flickvän och de levde lyckliga i alla sina dagar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar