onsdag 8 maj 2013

blir less, förbannad, arg !!

Blir så otroligt less på alla människor som tror att det är nått, som snackar skit och som sprider ryckte! Har ni verkligen inget annat för er!!? Nej tydligen inte..

Denna värld är full med falska personer. Personer som ja.. helt enkelt är störda i huvudet..! (ursäkta mitt språk.. Men är så förbannad) 

Något som jag också blir förbannad över är folk som nekar att det har gjort eller sagt något, som de egentligen har. Men inte vågar stå för de!! Usch.. Blir verkligen förbannad.. Alltså finns det inget bättre att göra än att hålla på så som ni gör? Nej tydligen inte...


Något annat som också är rätt så irriterande är att när man har sagt att man ska ex. umgås med någon och verkligen bestämt de.. Så kommer personen samma dag och säger att det inte går.. Eller att man måste fråga personen om man skulle umgås och då först säger att det inte går.. Vad ska man då göra, när man har ''haft'' planer och helt plötsligt inte har de..? Kan man inte säga de lite tidigare eller kanske säga sanningen att man kanske inte vill umgås.. Nej tydligen inte...

Något som är sjukt som jag blir så förbannad över är människor som säger en sak och menar något helt annat. Alltså tillslut så vet man inte vad ni menar.. Man kanske till och med slutar umgås med er. Att man inte räknar er som vänner längre.

Det är också sjukt störande när folk väljer sida. Alltså att man inte kan vara vänner för att man ex har andra syner på livet. Folk som kan vara vänner när de passar dom och sen är de som om man inte ens existerar, man finns helt enkelt inte för den andre.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar